Piano & Co boeken

Piano & Co boeken

Prijs v.a. € 1.995,- excl. BTW

  • Blizzert Boeken
  • The Euros Boeken

Piano & Co boeken

Een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer en een razendsnelle scheurende gitarist zijn de basis van deze interactieve show! Deze 3 mannen worden regelmatig vergezeld door een stralende zangeres met een geweldige stem en daarmee is de show helemaal compleet. Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!

Eén van de meest toegankelijke en uitdagende (piano)shows van dit moment… Piano&Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano&Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen.

Als Piano&Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest Geen avond is hetzelfde bij Piano&Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt en danst u met ons mee? Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Maatwerk is bij ons standaard want ieder feest is uniek!

PEOPLE LIKE TO COLLECT MEMORIES, RATHER THAN THINGS!