Klanttevredenheid
9
The Great Pianos boeken

Wil je The Great Pianos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Great Pianos voor een evenement.

Biografie The Great Pianos

The Great Pianos stamt af van het “Dueling Pianos-concept”, welke al jaren een groot succes is in Amerika. Enthousiaste muzikanten die in een split second het publiek mee weten te krijgen bij het hoogstaand entertainment. Het mooie aan dit concept is dat alle verzoekjes kunnen worden ingediend en gespeeld. Het repertoirelijst is zo groot en hebben de muzikanten hebben enorm veel ervaring opgedaan bij het spelen van internationale pianoshows en bijvoorbeeld bij de Crazy Pianos.

The Great Pianos is ondertussen als een groot begrip in Nederland. The Great Pianos was ook één van de eerste piano acts die Nederland voorzag van te gekke optreden. Bij elk optreden wordt er research gedaan om te zorgen dat alles perfect verloopt. Naast nationale boekingen heeft The Great Pianos ook al vele optredens in het buitenland mogen verzorgen. The Great Pianos zijn graag geziende gasten in Duitsland en Engeland. Meest uiteenlopende feesten komen voorbij. Feesttenten en festivals of een heel exclusief bedrijfsfeest? The Great Pianos levert top kwaliteit. Bekijk hier de video’s van The Great Pianos.

The Great Pianos is een erg flexibele band en is in vele varianten te boeken. Denk hierbij aan een pianist met een drummer tot aan een XXXL show met onder andere danseressen, pianisten, drummer, saxofoon, percussionist etc. Door deze verschillende formaties heeft u altijd de juiste band die perfect afgestemd is op het event. Het motto is dan ook “voor elk wat wils”. Door verschillende formaties aan te bieden is er voor elk event altijd wat wils. Het maakt niet uit of er een kleine of grote bezetting komt. Alle muzikanten zijn erg professioneel en voelen precies aan wat de avond nodig heeft. Bekijk hier de foto’s van The Great Pianos.

The Great Pianos boeken - Exclusief bij Viking Entertainment
The Great Pianos is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden en prijzen van The Great Pianos. The Great Pianos is de te boeken act voor je event.

The Great Pianos boeken - Offerte op maat
The Great Pianos is in verschillende formaten te boeken. Wilt u een offerte op maat ontvangen. Dit is mogelijk! Op basis van de eisen en wensen zorgen wij voor een perfecte offerte met een aantrekkelijke prijs. Blijf ondertussen op de hoogte via onze Social Media kanalen: FacebookTwitterYoutubeInstagram

The Great Pianos boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Great Pianos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Great Pianos boeken?

EUR Prijs v.a. € 5795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Great Pianos boeken
The Great Pianos boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095