Klanttevredenheid
9
Piano & Co boeken

Wil je Piano & Co boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Piano & Co voor een evenement.

Biografie Piano & Co

Een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer en een razendsnelle scheurende gitarist zijn de basis van deze interactieve show! Deze 3 mannen worden regelmatig vergezeld door een stralende zangeres met een geweldige stem en daarmee is de show helemaal compleet. Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!

Piano & Co Boeken


Eén van de meest toegankelijke en uitdagende (piano)shows van dit moment… Piano & Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen.

Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest. Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt en danst u met ons mee? Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Maatwerk is bij ons standaard want ieder feest is uniek!

PEOPLE LIKE TO COLLECT MEMORIES, RATHER THAN THINGS!

Piano & Co Unplugged

Piano en Co is nu ook in een unplugged versie te boeken. 

Ideaal wanneer de muziek niet hoeft te overheersen maar wanneer het wel HEEL gezellig mag worden. Deze zeer toegankelijke en spontane akoestische setting past altijd en overal! Juist nu wanneer het even wat minder uitbundig mag. 

Lekker stijlvol op de achtergrond of juist interactief en uiteraard ook op verzoek zoals je van Piano & Co gewend bent. Zelfs midden tussen de gasten in past deze (semi) akoestische setting perfect!

Piano & Co 'unplugged' is in verschillende samenstellingen te boeken. Wij helpen je dan, zoals altijd ook graag met een setting en programma op maat. 

Denk aan tuinfeestjes, een muzikaal ontvangst, ceremonie begeleiding, intieme bruiloften en bedrijfsborrels
 

Piano & Co boeken doe je bij Viking Entertainment!

Piano & Co boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze pianoband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Piano & Co boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Piano & Co boeken
Piano & Co boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095