Klanttevredenheid
9
Astrid Cattel boeken

Wil je Astrid Cattel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Astrid Cattel voor een evenement.

Biografie Astrid Cattel

Astrid Fréderique Cattel

Afgelopen 5 jaar is Astrid oprichtster/directeur/eigenaar geweest van een succesvolle regionale jeugd Theaterschool in het Gooi. De theaterschool heeft Astrid onlangs verkocht omdat zij nu zelf het veld in wil gaan. Vleugels uit! Haar focus ligt op presentatie en formats. Het acteren, zingen en schrijven zal zij daarnaast nooit willen verliezen.
 

In 2017 is Astrid o.a. in diverse TV commercials te zien en speelt ze hier in de hoofdrol. Al 8 TV seizoenen is zij bij het RTL4 programma ''De Tv Kantine'' de vaste Stand-in van presentatrice Irene Moors. Dit najaar is Astrid te zien bij het SBS6 TV programma ‘Boswachter gezocht’. Zij presenteerde in maart o.a. het Goois Jazz Festival (publieksaantal vanaf 2000) in theater Spant en heeft ze het jaarlijkse regionale Sinterklaasfeest (v.a. 500 kinderen) gepresenteerd incl. eigen format. Eerder interviewde zij gedurende anderhalf uur de directie van het Singer Theater / Museumzaken Laren voor live publiek. Astrid ging in een ander interview op zoek naar de kunstenaar in Radio DJ Ruud de Wild en ze maakte een item over zijn expositie ‘Trigger’.
 

In haar eerdere jaren heeft Astrid interne trainingen gegeven bij MInterim en ook werkte zij op marketing bij KLM. Haar weloverwogen creatieve pad is iets van de laatste jaren. Astrid is geboren in Gouda en opgegroeid binnen een ondernemend burgemeestersgezin in Noord-Holland. Sinds 12 jaar woont zij met haar man en 2 dochters in het Gooi.

Astrid Cattel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Astrid Cattel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Astrid Cattel boeken

Astrid Cattel boeken ?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Astrid Cattel boeken
Astrid Cattel boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095