Klanttevredenheid
9
Annemieke Schollaardt boeken

Wil je Annemieke Schollaardt boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Annemieke Schollaardt voor een evenement.

Biografie Annemieke Schollaardt

Na bijna vijf jaar vissen tellen, alles leren over zonnebrand en plaatjes draaien in de zon, besloot Annemieke vanuit Curaçao weer terug te gaan naar Nederland, met als doel: de Nederlandse Radio! Haar eerste radioprogramma kwam vanuit het ouderlijk huis, met twee platen op repeat en alleen maar sportnieuws vanwege een sportofiele broer.Van Dolfijn.FM via Weekend DNA naar Annemieke Hier.Op de Antillen kwam ze via stemmen en rare typetjes in commercials en filmpjes terecht bij het toen net beginnende Dolfijn FM. Daarna stroomde ze door naar een middagprogramma bij een andere Curaçaose zender. En dan nu 3FM, waar ze te horen is in 'Weekend DNA' en 'Annemieke Hier'. Annemieke werkt voor de TROS. 

Nachtbraker 
Het begon op maandagochtend, heel vroeg van 01.00 tot 04.00 uur, later werd het woensdag, wel op dezelfde tijd. De nacht beviel haar wel, tussen de nachtbrakers en de truckers.

Weekend DNA 
Sinds januari 2008 deed de droom weer zijn uitkom-ding: 'Weekend DNA' werd een feit! Elke zaterdagavond beukt Annemieke samen met Domien Verschuren je weekend goed open! Ze maken samen met jou het begin van je stapavond compleet, zodat je je daarna in het nachtleven (of je bed) kunt storten! Luister vooral: van 20.00 tot 23.00 uur! 

Annemieke Hier 
Nieuw in 2009 is het programma 'Annemieke Hier'. Elke zaterdag- en zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur beleeft Annemieke nu ook je weekendOCHTENDEN! Uitslapen? Uitkateren? Sporten of bankhangen? Alles vaart wel bij een goeie dosis muziek! 

Uruzgan FM
Naast 3FM is Annemieke ook dj van Uruzgan FM. Een samenwerking tussen 3FM en de Wereldomroep. Het programma is dagelijks, van 16.00 tot 17.00 uur en richt zich op Nederlandse Militairen op uitzending en hun thuisfront. Kijk voor meer informatie op www.uruzgan.fm! 

De Stem 
Sinds 2006 is Annemieke station voice van 3FM. Dat betekent dat je haar hoort in alle jingles, promo's, en andere vormgeving van 3FM. De mannelijke station voice is Eric Corton, wiens programma '3Voor12 Radio' ze overneemt als hij er niet is. 

Radiobitch 
In 2007 won Annemieke de Radiobitch Award voor aanstormend talent. Ze werd in hetzelfde jaar genomineerd voor een Marconi Award in dezelfde categorie. In 2008 werd ze genomineerd voor een Radiobitch Award in de categorie Beste DJ, en ontving zee en nominatie voor een Marconi Award en de Zilveren Radioster. 

Annemieke Schollaardt boeken doe je bij Viking Entertainment!

Annemieke Schollaardt boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Annemieke Schollaardt boeken
Annemieke Schollaardt boeken

Annemieke Schollaardt boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Annemieke Schollaardt boeken
Annemieke Schollaardt boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095