Klanttevredenheid
9
Naffz

Wil je Naffz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Naffz voor een evenement.

Biografie Naffz

Naftali Likumahuwa, beter bekend als Naffz, heeft een unieke kijk op de eclectische scene. Met een mix van house, moombahton en trap geeft hij het genre de verfrissing die het nodig heeft. Voeg daar een waslijst aan releases en remixes -gedraaid door veel grote Dj’s uit de scene – aan toe, en je weet meteen dat Naffz een man van de toekomst is.

In 2011 begon Naffz met produceren en binnen het jaar had hij een monsterhit afgeleverd. Iedereen kent wel de bekende Casanova Bootleg die nog steeds wekelijks in elke club voorbij komt. Maar daar bleef het niet bij. Een remix samen met Nick Mathon van een plaat van de nr. 1 DJ van de wereld, DJ Hardwell, werd met meer dan een half miljoen plays op het kanaal van Revealed Records (het label van Hardwell) een regelrechte hit.

Stevig voortbouwende op deze al indrukwekkende twee wapenfeiten bracht Naffz nog steeds nieuwe muziek op de markt. Zo was er de remix van Kris Kross Amsterdams ‘Until the Morning', ‘Palente’, een samenwerking met de Afro Bros en ‘Show me’ samen met Amsterdam Soundsystem. Nieuwe releases blijven volgen, allemaal met support van grote namen als Hardwell, Yellow Claw, FeestDJRuud, Dannic en Dirtcaps.

Daarnaast is Naffz ook druk met optreden. Zo’n beetje elk groot festival en noemenswaardige club heeft hij op zijn conto staan. Misschien wel een hoogtepunt in zijn carrière tot nu toe is zijn optreden in het voorprogramma van DJ Hardwell in Curaçao voor 5.000 man. Tevens is hij een graag geziene gast op tv en radio met optreden bij SLAM FM en 3FM.

Soundcloud
Gigs
Extrema Outdoor
Dancevalley Lakedance
Stereo Sunday
538 Turn Up The Beach
WiSH Outdoor
Solar Weekend
Yellow Claw stages
7th Sunday
DayDream Festival
Kleine Werf (Curacao)

Naffz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Naffz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Naffz
Naffz

Naffz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Naffz
Naffz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095