Klanttevredenheid
9
Amentis

Wil je Amentis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Amentis voor een evenement.

Biografie Amentis

Amentis, oftewel Jared Wollschläger & Robert van Eenennaam, hebben het afgelopen decennium besteed aan het perfectioneren van hun act. Terwijl Robert de grenzen van muziek verlegt in de studio, is Jared het gezicht van de act tijdens de zeer energieke optredens.

Muzikaliteit, energie en meeslepende vibes zijn kenmerkend voor wat Amentis vertegenwoordigt. Met Robert die ook actief is in het componeren van muziek voor film en televisie, gebruiken ze die invloeden en ervaringen uit andere genres om te mengen in hun geluid en iets echt unieks te creëren.

Met de focus op persoonlijke gevoelens en muzikaliteit schrijven en spelen ze zelf de gitaar en zang op de meeste van hun nummers, waardoor ze in staat zijn om muziek op een ander persoonlijk niveau te creëren.

Na een succesvol jaar op evenementen als Defqon.1, Decibel Outdoor & The Qontinent zijn ze klaar om de scene over te nemen met hun nieuwe concept "Worlds Apart", wat een persoonlijke benadering van muziek is en alles draait om het vastleggen en overbrengen van emoties naar de luisteraar. Dit gecombineerd met hun recente ondertekening bij Scantraxx Recordz, zijn ze op weg naar succes!

Amentis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Amentis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Amentis
Amentis

Amentis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Amentis
Amentis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095