Klanttevredenheid
9
Demi Kanon

Wil je Demi Kanon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Demi Kanon voor een evenement.

Biografie Demi Kanon

Demi Kanon, een self-made succes, wordt gekenmerkt door bescheidenheid, ijver en echte positieve passie. Deze 22-jarige DJ en producer heeft al een interessant pad bewandeld, met hartverwarmende melodieën en diepgaande verhaallijnen in zijn muziek.

Demi Kanon staat bekend om zijn creatieve aanpak bij het produceren van pakkende melodieën. Tracks zoals "Supersonic" en recentere releases als "Closer" en "Another Day" tonen zijn talent. In 2018 trad hij op tijdens Defqon.1, Tomorrowland en maakte hij tours in onder andere Mexico, Australië en Thailand.

Demi Kanon heeft in zijn leven veel beproevingen gekend en heeft muziek gevonden als de ware remedie om zijn emoties uit te drukken. Hij streeft ernaar om positiviteit te verspreiden door middel van zijn muziek. Kortom, Demi Kanon is klaar om nieuwe doelen te bereiken en meer geweldige muziek te delen!

Demi Kanon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Demi Kanon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Demi Kanon
Demi Kanon

Demi Kanon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Demi Kanon
Demi Kanon
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095