Klanttevredenheid
9
Crude Intentions

Wil je Crude Intentions boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Crude Intentions voor een evenement.

Biografie Crude Intentions

Gefascineerd door het geluid van hard dance muziek, besloot Crude Intentions zelf een synthesizer op te pakken en zijn eigen originele muziek te maken sinds 2015. Na zijn debuutsingles 'Powah!' en 'Voices' werd de hard dance scene direct verliefd op zijn unieke geluiden en knalde zijn zware beats door de speakers op grote evenementen en festivals over de hele wereld, met volledige steun van belangrijke DJ's in de scene.

Het profiel van Crude Intentions groeide exponentieel in korte tijd, waarbij hij geluiden uit allerlei soorten elektronische muziek mengde en zijn eigen kenmerkende kicks creëerde. Dit resulteerde in een reeks van knallende hits, met al meer dan 80 uitgebrachte tracks en miljoenen streams sinds zijn eerste release!

Met samenwerkingen met artiesten zoals Bass Chaserz, LNY TNZ, Nightcraft en Ruthless, en officiële remixes voor Da Tweekaz, Le Shuuk en Primeshock, en releases op labels zoals Basscon Records, Dirty Workz, Scantraxx en Q-Dance.
'Go Down Low' met NLCK, 'Bass Attack' met LNY TNZ, zijn 'Powermode Remix' voor Primeshock en zijn track 'Follow' zijn slechts een tipje van de sluier van zijn al buitengewone discografie. Pas op, er komt nog veel meer aan! Het doel van Crude Intentions is om je altijd te voorzien van verse hardstyle beats!

Crude Intentions boeken doe je bij Viking Entertainment!

Crude Intentions boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Crude Intentions
Crude Intentions
Crude Intentions

Crude Intentions boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Crude Intentions
Crude Intentions
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095