Klanttevredenheid
9
Cryex

Wil je Cryex boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cryex voor een evenement.

Biografie Cryex

Levi Weidmann, ook bekend als Cryex, begon op twaalfjarige leeftijd met produceren. Toen hij het geluid van Hardstyle hoorde, werd hij direct verliefd. Het creëren van Hardstyle groeide al snel uit tot een obsessie, waarbij hij uren in de studio doorbracht. Dit resulteerde in een snel herkenbaar, kenmerkend geluid.

Na zich begin 2020 bij APEX Records te hebben aangesloten en grote releases te hebben gehad zoals 'Madness 5.0' op APEX Records, 'Why Always Me' op Q-Dance Records, 'Fighting For' met Warface op End of Line, en zijn bekende remix van 'Gangster For Life' van Act of Rage op Minus is More, streeft hij nu naar niets minder dan de top!

Met zijn waanzinnige energie op het podium zal Cryex je in extase achterlaten. Met optredens op grote evenementen zoals Defqon.1, Qapital, Decibel Outdoor, Intents Festival, REBiRTH Festival en Shockerz, kun je erop vertrouwen dat Cryex overal waar hij gaat de gekte met zich meebrengt.

Cryex boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cryex boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cryex
Cryex
Cryex

Cryex boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cryex
Cryex
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095