Klanttevredenheid
9
Crypton

Wil je Crypton boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Crypton voor een evenement.

Biografie Crypton

Crypton staat bekend om zijn unieke hardcore geluid, een mix van krachtige melodieën en zware kicks, wat resulteert in krachtige brandstof voor lichaam en ziel. Het succes van deze opmerkelijke fusie van stijlen wordt duidelijk weerspiegeld in releases zoals 'Hate Me', 'The Exodus' en 'Saviour'. Terwijl Douwe Holwerda, bekend als Crypton, blijft zoeken naar onontdekte gebieden, zal zijn muziek nooit teleurstellen. Met releases op grote labels zoals Scantraxx, Dirty Workz en Q-dance is hij een bekende DJ/producer onder liefhebbers van harder styles over de hele wereld. Zijn snel groeiende, zeer toegewijde fanbase laat zien dat de wereld hunkert naar meer Crypton.

Crypton heeft al enkele van de grootste locaties en evenementen in de industrie laten schudden, zoals Thunderdome, Defqon.1, Decibel, Masters of Hardcore, Dominator, Fabrik (Spanje), Knock-Out (Australië) en Electric Love Festival (Oostenrijk). Hij zou graag deze al indrukwekkende lijst van locaties en evenementen met die van jou willen uitbreiden!

Maar wees voorzichtig met wat je wenst... Wanneer Crypton zijn optreden heeft afgerond, heeft hij een blijvende indruk achtergelaten op jouw evenement die bezoekers niet zullen vergeten!

Crypton boeken doe je bij Viking Entertainment!

Crypton boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Crypton
Crypton
Crypton
Crypton
Crypton

Crypton boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Crypton
Crypton
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095