Klanttevredenheid
9
Adrenalize

Wil je Adrenalize boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Adrenalize voor een evenement.

Biografie Adrenalize

Denemarkens gekroonde koning van Hardstyle begon als een wonderkind en gaf op 15-jarige leeftijd zijn eerste live-optreden voor 12.000 mensen in de Ziggo Dome Arena tijdens Headhunterz Hard With Style-evenement. Hij is nu een breed erkende en gerespecteerde naam binnen de Hardstyle scene, bekend als Adrenalize.

Zijn buitengewone artistieke vaardigheden en kenmerkende melodische geluid hebben hem talloze plaatsingen op internationale hitlijsten opgeleverd. Zijn grote hit "Epic Sax Song" heeft al bijna 6.000.000 streams op Spotify behaald in slechts een jaar tijd en heeft verschillende hitlijsten bereikt.

Met de Nederlandse DJ en producer B-Front creëerde hij "Electronic Symphony", dat breed wordt ondersteund door top DJ's zoals Ran-D, Frequencerz, Da Tweekaz, Brennan Heart en vele anderen. Het werd later verkozen tot nummer 8 in de Q-dance Hardstyle Top 100 van 2019.

Adrenalize heeft zijn vaardigheden tentoongesteld en zijn waarde bewezen op 's werelds grootste podia en festivals, met optredens over de hele wereld, waaronder Australië, Canada, Japan, China, de Verenigde Staten en nog veel meer, op evenementen zoals EDC Las Vegas, EDC Mexico, Tomorrowland, Hardbass en het gerenommeerde Defqon.1 Festival, waar hij 9 opeenvolgende jaren heeft opgetreden.
Met een internationale agenda, een herkenbaar kenmerkend geluid en een breed scala aan nieuwe releases in het vooruitzicht, heeft Adrenalize een veelbelovende toekomst voor zich. Hij is vastbesloten om zijn passie voor muziek en zijn publiek voort te zetten.

Adrenalize boeken doe je bij Viking Entertainment!

Adrenalize boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Adrenalize
Adrenalize
Adrenalize

Adrenalize boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Adrenalize
Adrenalize
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095