Klanttevredenheid
9
zangeres Tesca

Wil je zangeres Tesca boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Tesca voor een evenement.

Biografie zangeres Tesca

Duru optreden: 1 x 30 min / 1 x 45 min of 1 x 60 minuten.

Tesca stond vanaf kleins af aan al graag in de spotlights. Het liefste wilde ze iedere week met de schoolafsluiting op het podium staan. Of het nu met zang, dans of acteerstukje was, dat maakte niet uit.

Vanaf haar 16e nam Tesca zangles. Ze heeft les gehad in diverse stijlen, van klassiek tot jazz. Toch ligt haar hart bij het pop genre. Daar is ze dus ook in verder gegaan.
Op haar 18e besloot ze te gaan optreden. Heel veel optredens heeft ze dan ook op haar naam staan. Van grote pleinfestivals en in het Go Ahead Eagles station, tot hele kleine (besloten) feesten. Alles wordt een groot feest met Tesca! 
Tesca heeft ook studiowerk gedaan. Na wat demo's te hebben opgenomen, heeft ze in 2011 een EP opgenomen met Merrill Osmond (Leadzanger van The Osmond Brothers en bekend van Crazy Horses). 

In juli 2016 was het tijd dat er een solo single kwam: Gescheurde Jeans. Het is een vrolijk en zomers nummer met een mooie clip. Dit nummer wat origineel uit Zuid Afrika komt, is geheel in een nieuw jasje gestoken. Tesca mocht zelfs haar nummer ten gehore brengen bij de Toppers van Oranje. 
 
 
Repertoire
Tesca staat al heel wat jaren op de buhne. Hierdoor heeft ze een uitgebreid en divers repertoire. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig komt aan bod. Nummers van Marco Borsato, De Dijk, Jan Smit, maar ook Kings of Leon, Madonna, Anouk, Madcon. Wil je een uitgebreide lijst ontvangen, neem dan contact op.

zangeres Tesca boeken doe je bij Viking Entertainment!

zangeres Tesca boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca
zangeres Tesca

zangeres Tesca boeken?

EUR Prijs v.a. € 575,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
zangeres Tesca
zangeres Tesca
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095