Klanttevredenheid
9
Zangeres Lynn Mae

Wil je Zangeres Lynn Mae boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Lynn Mae voor een evenement.

Biografie Zangeres Lynn Mae

"Van jazz en rhythm & blues tot NL en Poppy met een twist. Lynn Mae is een veelzijdige zangeres die heel goed aanvoelt waar het event en de bezoekers om vragen. De ene keer in contact met het publiek en de andere keer juist rustig op de achtergrond."

De 50s en 60s muziek is er bij Linda Oudendijk met de paplepel ingegoten door haar vader die dat genre maar al te graag draait. In zijn familielijn zijn meerdere muzikanten en zangers te vinden en zo werden verjaardagen en weekendjes weg regelmatig verrijkt met verrassende optredens. De eerste band was er dan ook een met een oom. Door medemuzikanten hierin, groeide haar liefde voor jazz. "Als ik jazz, soul of een goede, rauwe blues hoor dan voel ik zo een intense warmte van binnen. Ik ben er echt dol op!" 

Ze zingt altijd; thuis, op werk of onderweg is. Haar eerste eigen band, Swing & Tell startte ze in 2015. Ze gaat er helemaal voor en beleeft met de uiteindelijk zes-koppige band een geweldige tijd. "We speelden in huiskamers, op buurtfeesten tot toffe festivals en we hebben zelfs op mijn lievelingspodium in Paradiso gestaan." Na ongeveer vier mooie jaren besluit ieder z'n eigen weg te gaan. 

Op zoek naar de roots van haar favoriete genres en op zoek naar haar reden om te zingen, gaat ze op reis door Amerika. Ze bezoekt allerlei studio's, memorabele plekken en beklimt verschillende podia waar ze veel leert van de muzikanten die de 50s en 60s zelf hebben beleefd. Ze komt terug met nog veel meer respect en liefde voor de artiesten die deze muziek hebben gemaakt en gebracht. Ook vind ze haar plezier in zingen, dat ze een beetje verloren was weer terug. 

Als ode aan de kracht en het doorzettingsvermogen van de zangeressen van die tijd gaat ze verder onder de naam Lynn Mae. Na dit avontuur neemt ze drie eigen nummers op. Het voelt als een afronding van een mooie tijd en een nieuw begin. De nummers zijn te beluisteren via Spotify

Ze besluit terug te gaan naar de basis en treed nu met heel veel liefde solo- en in duo-vorm op. "Ik geniet er enorm van om mensen een mooie avond te bezorgen en geen een is hetzelfde. Dat maakt het juist zo leuk. De ene keer in contact met de bezoekers en de andere keer wat meer op de achtergrond aanwezig. Het ligt er maar aan waar 'het event' om vraagt en dit voel ik goed aan", aldus Lynn Mae.

Het optreden in kleinere vorm heeft ervoor gezorgd dat haar repertoire naast jazz en soul uitgebreid is met poppy songs in een eigen jasje en een aantal mooie Nederlandse nummers. 

Zangeres Lynn Mae boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zangeres Lynn Mae boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zangeres Lynn Mae
Zangeres Lynn Mae
Zangeres Lynn Mae
Zangeres Lynn Mae
Zangeres Lynn Mae
Zangeres Lynn Mae

Zangeres Lynn Mae boeken?

EUR Prijs v.a. € 495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zangeres Lynn Mae
Zangeres Lynn Mae
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095