Klanttevredenheid
9
Nikki Milou

Wil je Nikki Milou boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nikki Milou voor een evenement.

Biografie Nikki Milou

Nikki Milou, stond met de speen in de mond al shows weg te geven. Met die herkenbare ‘echo microfoon’ in haar handjes, stond ze uren voor de spiegel, te dromen van ‘wat als’..

Naarmate ze ouder werd, werd het gevoel om deze droom werkelijkheid te laten worden steeds groter en groter. Een carrière maken vanuit je passie, dat was wat ze ging doen.

Al snel was ze de gangmaker op evenementen in zowel binnen- als buitenland. De energie die ze krijgt van het publiek, krijgt het publiek dubbel en dwars terug. Een muzikale duizendpoot, geboren om op het podium te staan, met een intuitive gave ‘to feel the room’, zoals de Engelsen zo treffend zeggen. Inzetbaar op ieder evenement.

Hoewel haar repertoire veelal bestaat uit covers, is ook het schrijversvirus zich in haar gaan nestelen. Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van studio- en recording sessies, writers camps, creatieve meetings en vooral, erg veel plezier hebben in het werken aan eigen muziek.

In 2024 kan Nederland een hoop nieuwe tracks verwachten. Pop, big band, energiek & swing, zijn een paar woorden die kenmerkend zullen zijn voor de Nederlandstalige sound van Nikki Milou.

Boek Nikki Milou nu en verzeker jezelf van een energieke, spectaculaire en memorabele avond waar uw gasten nog vele kerstdiners over zullen napraten.

Nikki Milou boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nikki Milou boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou
Nikki Milou

Nikki Milou boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nikki Milou
Nikki Milou
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095