Klanttevredenheid
9
Dave Dekker boeken

Wil je Dave Dekker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave Dekker voor een evenement.

Biografie Dave Dekker

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in 'Ciske de Rat de Musical' en van zijn eigen soap op SBS6: 'Dave Dekker Dendert Door'. Samen met Danny de Munkbracht hij de single: ‘Laat Ons Niet Alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., 'De Wereld Draait Door', 'Idols', 'All You Need Is Love', 'RTL Live', 'Unicef Gala', 'Mooi Weer De Leeuw' en de 'Musical Awards'.
 
Na zijn deelname in het eerste seizoen van 'The Voice Kids' (waar hij 2e werd in de finale), bracht hij het album: 'Dit Ben Ik!' uit. Dit succesvolle album bevat o.a. de singles 'Geef Mij Je Angst' en 'Toen Ik Je Zag', en zijn zelfgeschreven single 'Ik Kijk In Je Ogen' die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Jolingen Jandino Asporaat

Afgelopen maand kwam zijn single 'Mooier Dan Mooi' uit. Dit nummer is tevens de leader van zijn realitysoap. Dave gooide hoge ogen door in het tv-programma 'Naar Bed Met Irene' live voor Frans Bauer een hele speciale versie van Frans zijn 1e hit 'Als Sterren Aan De Hemel Staan' te zingen. 

Dave Dekker boeken – Exclusief bij Viking Entertainment
Dave Dekker boeken doe je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dave Dekker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dave Dekker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dave Dekker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dave Dekker boeken
Dave Dekker boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095