Klanttevredenheid
9
Hiske Bongaarts

Wil je Hiske Bongaarts boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hiske Bongaarts voor een evenement.

Biografie Hiske Bongaarts

Hiske komt op 31 maart 1988 ter wereld in het pittoreske dorpje Tegelen.
In dit muzikale nest is het al vroeg duidelijk dat Hiske veel in haar mars heeft.
Hiske weet iedere dag om te toveren tot een dag waarin haar fantasiewereld stukje bij beetje tot leven komt.

Tijdens haar opleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg speelt Hiske een aantal prachtige rollen bij verschillende Theaterproducties. (o.a. M-lab, Internationale Operaproducties en De Efteling). In 2010 studeert ze af met een eigenzinnige bewerking van het boek Alice in Wonderland. Na haar opleiding breidt Hiske haar vakgebied uit en werkt ze als Zangeres, Actrice, Presentatrice en Model. Ze is te zien in campagnes van o.a. Andrelon, Emirates en De Bijenkorf, Leen Bakker, Zienrs, Dopper en Vodafone.

Ook is ze te vinden in het theater, ze de rol van Spreekstalmeester “Sterre” in “Circus Boemtata”, een musical van Stichting Clini Clowns. Op het podium schittert ze samen met The Motown Marbles, een unieke, wervelende show waarin je mee wordt gevoerd naar de jaren 60 en 70, waar je het Motown, Soul en Disco tijdperk opnieuw beleeft.

Ze zingt als soliste tijdens grote evenementen, maar ook tijdens de muzikale omlijsting van bruiloften of andere ceremonies kan Hiske haar hart ophalen. Op persoonlijke en ingetogen wijze zorgt zij voor prachtige klanken, begeleid door piano of gitaar. In 2015 presenteert zij het B-corp Evenement “Celebrate the Changemakers” en verschillende events en fashionshows van o.a. Sessibon en diverse Pretparken.
Binnenkort zal Hiske te zien zijn in een gloednieuw tv-programma!!

Hiske is niet iemand die graag stilzit, ze is een harde werker en geeft 200% op de werkvloer. Haar motto “Don’t shine so that others can see you, Shine, so that through you, others can see themselves.” neemt ze mee in haar werk, dat ze dag na dag doet met hart en ziel met als doel de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Zo is ze ambassadeur van Dream4kids, een Stichting die zich inzet voor kinderen die op jonge leeftijd een traumatische ervaring hebben gehad.

Hiske Bongaarts boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hiske Bongaarts boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hiske Bongaarts

Hiske Bongaarts boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hiske Bongaarts
Hiske Bongaarts
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095