Klanttevredenheid
9
zangeres Desiree

Wil je zangeres Desiree boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Desiree voor een evenement.

Biografie zangeres Desiree

Desiree Surie een Allround Zangeres van 47 Lentes jong. Die op haar 8ste jaar haar éérste podium betrad, ze begon met playbacken op de hits van o.a. Madonna / Whitney Housten, na deze ervaring op zeer jonge leeftijd (8 jaar) kreeg Desiree de moed om het toch echt LIVE te gaan doen.

Op haar 12e jaar won ze de 2e prijs als Whitney Housten met ‘’ I Wanna Dance ‘’ in de Club Strass te Den Haag waar niemand minder dan Anneke Gronloh in de Jury zat.  Vlak hierna ontstond er een Duo met de vader van Desiree ‘’Soulman Surie‘’ waar ze nu nog regelmatig mee optreedt in het land.

Op haar 15e jaar heeft Desiree ook voet op de grond gezet bij de Soundmix Show van Henny Huisman ook hier hield Desiree een leuke ervaring op na. In 2014 stond Desiree in het programma “Beat It‘’ hier is helaas niet veel uitgekomen maar desondanks stond Desiree hierna met regelmaat op festivals in o.a. Duitsland met haar toenmalige Big band. Nu inmiddels jaren later zit Desiree in een Duo ‘’SugarLips‘’ met Nicky van der Kuyp (voorheen trio). En heeft ze met de Sugarlips ook een leuk avontuurtje overgehouden door met het TV programma “All together now” in 2018 deel te nemen. Desiree is tegenwoordig ook de resident singer van de “Fun4Two” in Moordrecht iedere laatste zondag vd maand.

In de afgelopen jaren mocht ze op o.a. de volgende Events performen: Denny Braaf Concert , Toxic Tilburg,  90’s-00’s XXL Silverdome Zoetermeer, Rainbow Festival Den Haag , Rotterdam Ahoy Beauty Fair ,Crazyland , DC Models Breda, Little Sins, Asta Casino Den Haag, Central studios Utrecht, Kurhaus Scheveningen, Zaal Athena Antwerpen, Turkije en ook opgetreden op Ibiza etc.

Nu hedendaags is Desiree druk bezig om Solo aan de weg te timmeren onder haar eigen naam Desiree Surie en had ze in  2018 haar 1ste Debuut Single opgenomen getiteld ‘’ If I Can’t Have You ‘’ een cover van de bekende hit van ’’ The Bee GEES ’’ . De productie was in handen van Brad Grobler.

Daarna kwam ze in 2019 uit met “Simply the best” ook een productie van Brad Grobler maar uitgebracht onder Friesland producties. In 2021 kwam ze met een eigen nummer geproduceerd door Luc Poublon “Dancin Alone” uit, en uitgebracht onder de label “Lumineux” en onlangs heeft ze haar nieuwe verassende single “Real love” uitgebracht. Ook wederom weer een super productie van Brad Grobler uitgebracht onder de label “Lumineux”

Zoals je leest is Desiree een doorgewinterde Zangeres, Vocal-MC en Presentatrice die graag optreedt tijdens diverse Evenementen, in Clubs en andere gezellige muziekgelegenheden!

Deze act is geschikt voor vele events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Bedrijfsfeest, Receptie, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest.

Haar ongekende zeer exclusieve 70-80-90-00’s Muziek in een House jasje gestoken maakt haar act zeer uniek en weet ze het publiek altijd op te zwepen.

Heb jij een gelegenheid die muzikaal omlijst/ondersteund dient te worden, Boek dan Desiree Surie!

Desiree is te boeken als zangeres, vocalist, MC of met de meiden duo ”Sugarlips”. Klik op de button om rechtstreeks naar website van Sugarlips te gaan.

Te boeken met 3 uur durende show of 1 x 30 minuten of 2 x 30  minuten.

zangeres Desiree boeken doe je bij Viking Entertainment!

zangeres Desiree boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree
zangeres Desiree

zangeres Desiree boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
zangeres Desiree
zangeres Desiree
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095