Klanttevredenheid
9
Yvette Keijzers

Wil je Yvette Keijzers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yvette Keijzers voor een evenement.

Biografie Yvette Keijzers

Yvette Keijzers is geboren in Geldrop. Al van kleins af aan is ze bezeten van zingen en dansen. Zang- en danslessen, musicals, koren, showballet, talentenjachten, haar ouders waren er maar druk mee! Vanaf toen was het al duidelijk, Yvette toekomst ligt in de muziek.

Yvette deed mee aan The Voice of Holland waar ze in de battle moest strijden tegen Ben Saunders. ''Charmante zangeres Yvette stond haar mannetje'' zei Jeroen van der Boom over the Battle. ‘Yvette verdient een staande ovatie’ voegde hij hier aan toe. Coach Roel van Velzen: ''Je wist dat er grote taak voor je lag en die taak heb je fantastisch opgepakt''. Drie juryleden stemden voor Yvette, dat zegt genoeg. ''Een top zangeres'' noemde Angela van Groothuizen haar.

De blonde Brabantse zangeres was eerder dat jaar in Oslo voor het Eurovisiesongfestival waar ze de achtergrondkoren voor Sienke deed. ''Dat waren geen 3 maar 120 miljoen kijkers!'' aldus de goedlachse Yvette.

Yvette verzorgde jarenlang de backingvocals voor Belle Perez maar ook voor andere bekende en minder bekende artiesten in Nederland, België en Duitsland. Ze bracht een single uit onder de artiestennaam Ivy Lee de single ‘First, Last Ever and Only’ uit. Geschreven door Jack Robinson die onder meer ‘I Love to Love’ voor Tina Charles schreef.

Yvette is te boeken voor huwelijksceremonies, uitvaartdiensten, doopvieringen, (Invalwerk) lead-/backing voor bands en artiesten en studiowerk. Voor huwelijksceremonies, uitvaartdiensten en doopvieringen is Yvette te boeken in duo-vorm.

Yvette Keijzers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yvette Keijzers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yvette Keijzers

Yvette Keijzers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yvette Keijzers
Yvette Keijzers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095