Klanttevredenheid
9
Wimmie Bouma

Wil je Wimmie Bouma boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wimmie Bouma voor een evenement.

Biografie Wimmie Bouma

Volkszanger Wimmie Bouma is niet meer weg te denken in het Nederlandstalige repertoire. Zijn nieuwste single: “In het zicht van de haven” waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 15 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker bij zijn fans zeer herkenbaar. Zij merken het al op zodra één van zijn inmiddels vele liedjes wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen. Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kinderen en geflankeerd door een echtgenote die volledig achter hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. De mega hit van Wimmie is ‘De Ring Die Jij Draagt’. Deze hit heeft maar liefst 5 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE, waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen. Ook bereikte hij hiermee de eerste plek van de RadioNL TOP 1500!

Wimmie Bouma boeken

Wimmie Bouma komt met een splinternieuwe song: "In het zicht van de haven”. Een echte Wimmie Bouma plaat alwaar de sound je meteen aan Wimmie doet denken. De vorige single: "Ik tel geen sterren" heeft het uitzonderlijk goed gedaan. Dankzij Wimmie Bouma zijn spontane, energieke karakter en aanstekelijke enthousiasme heeft hij een hoge gunfactor. Daarnaast heeft hij een heel afwisselend en goed repertoire, met heel veel eigen nummers, maar op verzoek ook covers van collega artiesten.

Wimmie Bouma boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wimmie Bouman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandstalige zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wimmie Bouma boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wimmie Bouma
Wimmie Bouma
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095