Klanttevredenheid
9
Vinchenzo boeken

Wil je Vinchenzo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vinchenzo voor een evenement.

Biografie Vinchenzo

Vinchenzo is een zanger uit Tiel, bekend van zijn deelname aan The voice Of Holland (seizoen 2016/2017).

Met een zeer muzikale familie, duurt het niet lang totdat Vinchenzo zelf ook in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt hij voor het eerst op. Samen met zijn vader en band speelt de jonge zanger het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark.

In groep zeven van de basisschool wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’, dat wordt georganiseerd door zestien basisscholen in zijn woonplaats. Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend en treedt hierdoor een week lang twee keer per dag op. Dankzij deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentenshow ‘My Name Is Michael’. Dit pakt goed uit, hij maakt een sterke indruk en eindigt bij de laatste tien kandidaten.

Tijdens een theatershow van Ali B wordt Vinchenzo het podium opgevraagd om samen het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL. Zo belandt hij bij het zevende seizoen van The voice Of Holland. Vinchenzo kiest Ali B als coach en schopt het tot de finale.

Momenteel is Vinchenzo druk bezig met schrijven van nummers. Een talent waar we nog veel van gaan horen.

Vinchenzo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vinchenzo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vinchenzo boeken

Vinchenzo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vinchenzo boeken
Vinchenzo boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095