Klanttevredenheid
9
Vincent Visser

Wil je Vincent Visser boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vincent Visser voor een evenement.

Biografie Vincent Visser

Zanger, acteur en content creator Vincent Visser (22 jaar) kreeg voornamelijk naamsbekendheid door zijn rol als Jesse Maessen in de dagelijkse televisieserie Brugklas en zijn rol van Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Naast zijn bekendste rollen in Brugklas en GTST is hij de afgelopen jaren ook druk geweest met de opnames van een aantal bioscoopfilms. Zoals “Brugklas De Tijd Van M’n Leven”, “100% Coco”, "Project Gio", "De Grote Slijmfilm" “Misfit” de film & '“Misfit” de serie. Ook op YouTube vermaakt hij wekelijks zijn 184.000 abonnees.

Vincent is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het vinden van zijn eigen geluid. Na eindeloos schrijven en talloze sessies zette hij in samenwerking met LASER (Sony Music) in de zomer van 2022 zijn eerste stappen in de Nederlandse popscene met zijn eerste singles ‘Hey Meisje’ en ‘Dief In De Nacht’. Begin maart dit jaar bracht hij de single ‘Wat Is Er Gebeurd' feat. Jairzinho uit, die de Top 50 van Spotify behaalde en al op ruim 4 miljoen (!) streams staat. Zijn nieuwe single volgt eind deze maand. Deze zomer staat in het teken van nieuwe projecten en shows door het hele land.

Vincent Visser boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vincent Visser boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vincent Visser
Vincent Visser
Vincent Visser

Vincent Visser boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vincent Visser
Vincent Visser
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095