Klanttevredenheid
9
Valsbezig

Wil je Valsbezig boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Valsbezig voor een evenement.

Biografie Valsbezig

ValsBezig is een groep van vier 21 jarige talentvolle zangers/rappers uit Amsterdam-Zuidoost die hun doorbraak in de zomer van 2016 tijdens de FunX Talent show maakten. Hun doorbraak track ‘CONTROLE’ was speciaal op de dames gericht en werd als remix opdracht speciaal voor deze show gemaakt. Zij wonnen deze show en werden in 2017 tijdens de FunX Awards bekroond met hun eerste FunX Award in de categorie Best Talent 2017. Ze brachten in dat zelfde jaar hit singles zoals ‘Tranquilo’ en ‘Naar Beneden’ uit en kregen ook in hetzelfde jaar nog 2 gouden platen voor deze tracks.

Hun eerste officiële EP ‘VBALERT’ kwam eind september 2017 uit en het ziet er naar uit dat deze EP in september 2018 in zijn geheel de goud status zal behalen. Na de release van deze EP werkte ValsBezig hard door in de studio aan hun tweede project genaamd ‘SOON ON TOP.’ De eerste single van het project ‘BUK’ kwam eind april uit, ging viral en viel direct in de smaak bij het publiek. De track ging binnen no-time goud en deze platen ontvingen ze live on stage tijdens een uitverkochte Latin Village prime time set.

Valsbezig boeken doe je bij Viking Entertainment!

Valsbezig boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Valsbezig
Valsbezig
Valsbezig
Valsbezig

Valsbezig boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Valsbezig
Valsbezig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095