Klanttevredenheid
9
Twan Lijten

Wil je Twan Lijten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Twan Lijten voor een evenement.

Biografie Twan Lijten

Twan Lijten had in 2002 een grote hit met zijn meezinger ''Puur op het gevoel''. Dit betekende onmiddellijk een overgang van huiskamerartiest naar de grote podia zoals Lowlands, diverse stadions zoals Gelredome, PSV en Koning Willem II stadion. Ook op TV was Twan veelvuldig te zien zoals bij Muziekfeest op het Plein, Huizenjacht, Mega Piratenfestijn etc.

In 2005 kwam Twan met een gelijknamig album als zijn hit ''Puur op het gevoel''. Daar stonden een aantal succesvolle nummers op zoals ''Saskia'' (geschreven voor zijn vrouw), ''Alleen/Alleen'' en ook ''Als ze lacht'' deed het goed op radio en tv.

In 2009 kwam Twan met de meezinger ''1000 Redenen'' die het ook weer goed op radio en tv deed maar wat ook een knaller bleek in de feesttenten in het land. Hij mocht het countryachtige liedje presenteren in een uitverkocht Gelredome Stadion.

Twan Lijten staat bekend om zijn teksten die naadloos passen in de vaak door hem zelf geschreven melodieën. Dit komt ook zeker tot uiting in zijn 2 volgende liedjes; in 2013 was daar het meeslepende ''Als je alles'' en in 2016 gevolgd door ''Ga maar weg''. Twee nummers, opgenomen in perfecte studio’s en ingespeeld door topmuzikanten, veel gedraaid op radio en tv en veel lof van collega’s en dj’s.

In 2016 kwam Twan in contact met het wereldberoemde Metropole Orkest. Er onstaat een samenwerking met de vaste mensen van het Metropole Orkest zoals de vaste arrangeur Tom Bakker, vaste producer en geluidstechnicus Paul Pouwers, MCO-3 studio in Hilversum en Power Sound Studio in Amsterdam en een selectie van diverse topmusici, bijna allemaal verbonden aan het orkest. Er worden drie nummers opgenomen met het Metropole Orkest. Medio 2017 zal een album verschijnen met heel het Metropole Orkest.

Als Twan komt optreden is hij altijd vergezeld van zijn gitaar, maar Twan is ook te boeken met complete band of met tape en gitaar. Twan komt altijd met zijn vaste geluidsman waardoor het goede geluid altijd is gegarandeerd.

Twan Lijten boeken doe je bij Viking Entertainment!

Twan Lijten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Twan Lijten

Twan Lijten boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Twan Lijten
Twan Lijten
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095