Klanttevredenheid
9
Trobi

Wil je Trobi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trobi voor een evenement.

Biografie Trobi

Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, is een DJ/producer uit Nederland. Hij werd op slechts 16-jarige leeftijd de jongste artiest ooit die bij Spinnin' Records tekende. Trobi heeft sindsdien een gevestigde naam voor zichzelf opgebouwd in de muziekindustrie. Zijn succesvolle releases resulteerden later in multi-platina en gouden bekroonde samenwerkingen met artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin, Mula B en vele anderen. Trobi heeft samengewerkt met verschillende grote internationale rappers zoals Lacrim (FR), Anas (FR), J Alvarez (COL) en nog veel meer. Daarnaast heeft Trobi ook een officiële remix uitgebracht voor de single 'Sick Boy' van The Chainsmokers en zijn officiële remix voor 'Color Blind' van Diplo. Hij heeft ook de officiële remix gemaakt van de internationale hit 'Instagram' samen met Dimitri Vegas & Like Mike. In de afgelopen jaren heeft hij talloze festivals getourd, waaronder Tomorrowland, Creamfields en verschillende tours in China.

Trobi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trobi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Trobi
Trobi
Trobi
Trobi

Trobi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trobi
Trobi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095