Klanttevredenheid
9
Toy-Box

Wil je Toy-Box boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Toy-Box voor een evenement.

Biografie Toy-Box

Toy-Box is een Deense dance-groep, zij hebben eind jaren 90 enkele grote successen gescoord! Toy-Box bestond uit Amir El Faki en Anila Mirza.

Toy-Box boeken

Hun eerste grote hit was Tazan & Jane, deze kwam ook in eind jaren 90 op de tweede plek van het Nederlandse hitparades. Hun volgende single Best Friend werd in de zomer van dat jaar een nummer één hit! Hierna scoorde de groep nog een kleine hit met The Sailor Song.

Boekingen Toy-Box

Opvallend aan deze singles, die overigens alle drie afkomstig waren van het debuutalbum Fantastic, was het feit dat elke CD een eigen geurtje had als je eroverheen wreef. Zo rook Tanzan & Jane naar de jungle en Best Friend naar de ruimte.

De muziek van Toy-Box bestond uit eurodance-melodietjes met daarbij teksten over kinderlijke thema’s. ook bijhorende videoclips straalde kinderlijkheid uit.  
 

Toy-Box boeken doe je bij Viking Entertainment!

Toy-Box boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Toy-Box boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Toy-Box
Toy-Box
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095