Klanttevredenheid
9
TIJN boeken

Wil je TIJN boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van TIJN voor een evenement.

Biografie TIJN


TIJN (21) heeft zijn leven gewijd aan het maken van muziek. Op elfjarige leeftijd begon hij te experimenteren met het produceren van muziek en daar is hij nooit meer mee gestopt. Met dank aan zijn pianolessen, wist hij als geen ander zijn melodieën te perfectioneren en daarmee zijn producties naar een next level te brengen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat TIJN zijn eigen, authentieke stijl heeft gecreëerd en daarmee precies weet hoe hij zich muzikaal wil en kan uiten. Zijn reis begon bij het afstuderen aan de Herman Brood Academie en een bak aan ervaring in de internationale EDM-scene. Echter, daar stopte het niet voor hem. Hij ontwikkelde zijn eigen zangtalent en vond een nieuwe passie in het schrijven van eigen teksten en het opnemen daarvan. Met invloeden van disco, funk, Motown en hip-hop brengt TIJN vanaf nu zijn nieuwe, frisse pop-sound naar buiten en breekt een nieuw hoofdstuk in zijn carrière aan. Hij trapt dit af met zijn eerste single Terug Bij Jou en drukt daarmee direct zijn stempel op de hedendaagse muziekscene en haar toekomst.

TIJN boeken doe je bij Viking Entertainment!

TIJN boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

TIJN boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
TIJN boeken
TIJN boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095