Klanttevredenheid
9
Thom Bold

Wil je Thom Bold boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Thom Bold voor een evenement.

Biografie Thom Bold

Nieuwkomer aan het Nederlandse housefront is de Amsterdamse Thom Bold. Hij gooide hoge ogen met zijn remix van MJ’s ‘Rock With You’ en scoorde hiermee zelfs een bescheiden clubhit. Grote acts als Bakermat en Mike Mago draaide met regelmaat de track, waardoor Thom Bold snel naamsbekendheid kreeg.  In no time is hij uitgegroeid tot publieksfavoriet door zijn gigs in onder andere de Chicago Social Club en Club REX.  

Door zijn housesound en zijn eclectische visie zet hij de dansvloer zonder moeite naar zijn hand. Ook buiten de grenzen van Nederland is hij niet onopgemerkt gebleven. In Dublin, Ierland zijn ze zelfs zeer gecharmeerd van zijn draaitechnieken. Na zijn eerste optreden, is hij meteen teruggevraagd voor een tweede gig. 2015 begint als een echte kickstart voor deze nieuweling. 

Op dit moment lopen er meerdere aanvragen vanuit de US. Én staan er een aantal toffe releases gepland op Machete Gold (Future House Music) en BMKLTSCH! (Spinnin’). Het jaar 2015 heeft  nu al veel moois in petto voor Thom Bold. 
 

Thom Bold boeken doe je bij Viking Entertainment!

Thom Bold boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Thom Bold
Thom Bold

Thom Bold boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Thom Bold
Thom Bold
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095