Klanttevredenheid
9
The Exclusive Strings

Wil je The Exclusive Strings boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Exclusive Strings voor een evenement.

Biografie The Exclusive Strings

Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië).

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen,Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden.

Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven.

Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties.

The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassiekemeesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, vanbeheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

The Exclusive Strings zijn op-en-top professionals. Ze hebben de nieuwste technologie in de vingers. Met hun high tech strings produceren zij een eigentijdse sound en het draadloos musiceren bevordert de interactie met het publiek. De solistes presenteren zelf met als basistaal het Engels. De exclusive concertkledij is speciaal voor hen ontworpen door de topdesigner Nicky Vankets.

U organiseert een feest of een evenement. U plant een congres of wil een nieuw product lanceren. Of u wil een exclusieve artiest voor een awardshow boeken. Voor elk van deze activiteiten kan een aangepaste setlist worden samengesteld. Het productieteam rond The Exclusive Strings kan dankzij de nodige kennis en ervaring meedenken om van uw concept een topper te maken.

The Exclusive Strings boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Exclusive Strings boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Exclusive Strings
The Exclusive Strings
The Exclusive Strings
The Exclusive Strings

The Exclusive Strings boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Exclusive Strings
The Exclusive Strings
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095