Klanttevredenheid
9
Tanya

Wil je Tanya boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tanya voor een evenement.

Biografie Tanya

Grappig, opvallend (zowel qua looks als verbaal), brutaal (maar niet té), eigenzinnig en een tikkeltje sarcastisch. Zo kan ik het alter ego "Tanya" van Neeltje van den Brand het beste beschrijven. Tanya was te gast tijdens ons jubileum event in DeFabrique in Utrecht, om de avond 'aan elkaar te praten'. Met een beknopte briefing, maar vooral met haar eigen inlevingsvermogen, secure voorbereiding en improvisatietalent, heeft Tanya een verpletterende indruk gemaakt. Ze heeft de lachers op haar hand, krijgt het publiek waar ze wil hebben en is in staat een grote groep mensen te boeien. Kortom; een geweldige aanvulling op ons programma en zeker voor herhaling vatbaar!"

Tanya boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tanya boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tanya
Tanya
Tanya

Tanya boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tanya
Tanya
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095