Klanttevredenheid
9
ADH2

Wil je ADH2 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van ADH2 voor een evenement.

Biografie ADH2

Is het magie? Is het komedie? Is het toneel? Deze adembenemende, magische ervaring laat zich moeilijk in een hokje stoppen: ADH2 is het allemaal!

ADH2 staat garant voor amusement op topniveau, verzorgd door twee door de wol geverfde entertainers, die samen goed zijn voor inmiddels meer dan 50 jaar aan podiumervaring.

Henk Arnoldus en Leo Smetsers zorgen voor het perfecte interactieve entertainment: een soepele combinatie van mentale magie en verbluffende effecten, vermengd met verhalen en een grote dosis humor. Professioneel, maar altijd met een lach!

Variërend van dinnershow en theateroptreden tot ‘table hopping’ en ondersteuning op beurzen, beurstraining en lezingen (communicatie, waarneming en beïnvloeding). Dus zowel voor gezellige bedrijfsfeesten of familie-avonden als voor commercieel belangrijke evenementen waarbij omzet moet worden gegenereerd.

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie, voor één tot enkele honderden toeschouwers, voor een duur van 10 minuten tot 1,5 uur. En afhankelijk van het arrangement dat u kiest, leren de deelnemers ook nog belangrijke lessen in communicatie, waarneming en beïnvloeding.

Het uitgangspunt is steeds: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor het publiek! En die ervaring komt er, zonder enige twijfel.

ADH2 boeken doe je bij Viking Entertainment!

ADH2 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
ADH2
ADH2
ADH2

ADH2 boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
ADH2
ADH2
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095