Klanttevredenheid
9
Mino van Nassau

Wil je Mino van Nassau boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mino van Nassau voor een evenement.

Biografie Mino van Nassau

Stand up comedy with an Indian flavour. Mino van Nassau is een acteur, stand up comedian, maar vooral bekend als typetje "The Indian Comedian" voor bedrijfsevenementen, tv opnames en stand up comedy shows. Niet alleen zijn achternaam, maar ook vele van zijn grappen heeft hij te danken aan zijn Nederlandse vrouw, maar ook zijn Indiaase achtergrond en moeder spelen een prominente rol in zijn stand up comedy. Mino van Nassau is een begenadigd stand up comedian die zijn weerga niet kent.

Mino heeft inspiratie opgedaan bij vermaarde comedians als Russell Peters, Carlos Mencia, Gabriel Iglesias en Chris Rock. Mino beheerst, naast het uitbeelden van diverse typetjes, accenten van culturen als de Amerikaanse, Britse, Antilliaanse, Chinese, Japanse, Marokkaanse, Turkse en het Nederlands met de zachte g. Mino is uitstekend in te zetten als gastspreker of bij een bedrijfspresentatie.

Mino van Nassau boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mino van Nassau boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mino van Nassau

Mino van Nassau boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mino van Nassau
Mino van Nassau
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095