Klanttevredenheid
9
Karin Bloemen

Wil je Karin Bloemen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Karin Bloemen voor een evenement.

Biografie Karin Bloemen

Karin Bloemen studeerde in 1984 af aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. In 1983 ontving ze de Pisuisseprijs, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan de leerling met de beste thaterprestatie. Als zangeres en actrice is Karin bekend geworden door opmerkelijke rollen in musicals, zoals 'De zoon van Louis Davids', 'Had je me maar' en 'Mimi crimi', ect.

In '89 was de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow; Bosje Bloemen was de eerste in een zeer succesvolle reeks van grote personality-shows. Karin speelde dat jaar tevens een hoofdrol in de musical 'Move'.

In '91 ging haar tweede eigen theatershow 'Karin in Concert' in première. Wegens enorm succes werd deze show in het seizoen '92-93 geprolongeerd. Daarna nam Karin deel aan het 'Purper-gala' en speelde de hoofdrol in een korte televisie-film genaamd 'La Bloemen's Limo'.

November '93 ging haar derde theatershow 'La Bloemen' in première, met wederom unaniem zeer lovende kritieken. Ook deze show werd een tweede seizoen geprolongeerd.

Karin speelde in de zomermaanden van '95 'La Bloemen in Concert'. september van datzelfde jaar stond Karin met haar La Bloemen Band en Backing Vocals twee maal voor een bomvol Paradiso.

Begin '96 maakte ze een twaalftal prime-time zaterdagavond-shows op televisie genaamd 'Een wapen van bloemen', voorafgegaan door een sprankelende kerstshow: 'Kerst à la Bloemen'.

Begin '97 maakte ze wederom 8 nieuwe prime-time televisie-shows op de zaterdagavond, onder de naam 'Karin'. In '97 ontving ze de Annie M.G. Schmidt-Prijs voor het lied 'Geen Kind Meer'. Verder gaf Karin in mei '97 samen met Ronald Kool een 6-tal intieme late-night-voorstellingen in de Kleine Komedie, titel 'Six Late nights'.
              
In februari 2002 was ze te zoem in het theater met de show 'De diva en de divan' met pianist Cor Bakker. In 2002 werd ook een nieuwe traditie geboren, een kerstshow rond Karin met een aantal gasten, speciaal gemaakt voor de december maand, 'Het Grote Nieuwe De La Bloemen Kerst-Bal'.

In 2004 werd het programma Ook Dat Nog gemaakt voor de KRO televisie met Karin in het panel. In december werd de reprise van de eerste kerstshow gespeeld in theaters door het hele land, nu onder de naam 'La Bloemen's Licht-In-Donkere-Dagen Kerst-Bal'.

2005 was een druk jaar met een serie Cross Over concerten met de violistes Liza Ferschtman en Janine Jansen, de release van haar nieuwe CD 'Weet Je Nog', 2 benefiet concerten voor de Stichting Vrienden van de Thuiszorg in Ahoy' en een nieuwe Kerstshow.

In 2006 schreef Karineen voetbalboek genaamd 'Nooit Meer Buitenspel'. In september kwam haar CD 'Bloemen zingt/sings Streisand' uit. In oktober en november speelde ze een aantal kleine 'late night' optredens met Cor Bakker samen, 'Beter Laat'. In december van 2006 werd de reprise gespeeld van 'La Bloemen's Kerstshow 2005'.

In het voorjaar van 2007 maakte Karin deel uit van de cast van het toneelstuk 'Steel Magnolia's. Eind september bracht ze een nieuwe CD uit; genaamd 'Muse'.
Begin 2008 begonnen de repetitie's voor de nieuwe theatervoorstelling 'Overgang' welke op 21 mei 2008 in première ging.

In oktober 2008 vierde ze haar 25-jarig jubileum met de Jubileumshow in Koninklijk Theater Carré welke op oudejaarsavond bij de VARA werd uitgezonden. Tegelijkertijd verscheen een zevendelige dvd-box met haar complete oeuvre.

In januari 2009 bracht Karin een serie concerten samen met het klassieke orkest Amsterdam Sinfonietta en begon daarna met de reprise van Overgang. 

Karin Bloemen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Karin Bloemen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Karin Bloemen

Karin Bloemen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Karin Bloemen
Karin Bloemen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095