Klanttevredenheid
9
Susanna Veldmeijer

Wil je Susanna Veldmeijer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Susanna Veldmeijer voor een evenement.

Biografie Susanna Veldmeijer

Susanna Veldmeijer groeit net als haar familie op in een woonwagen. In deze hechte gemeenschap op het woonwagenkamp in Soest, staat het Nederlandse lied centraal. Het is dus ook niet gek dat Susanna in de wieg al kon zingen. Toen ze 8 jaar was werd al snel duidelijk dat zij talent had voor het Nederlandstalige lied. Tijdens playbackshows werd Susanna vaak gevraagd om liedjes live te zingen wat een succes werd. Na vele optredens voor familie en vrienden nam Susanna de grote stap om zich op te geven voor een talentenjacht.

Susanna Veldmeijer boeken voor jouw evenement 

Op 20 jarige leeftijd gaf Susanna zich op voor het TROS televisie programma: “1000 sterren stralen,” onder begeleiding van Frans Bauer. Ze weet door te dringen tot de laatste live-show rondes. 

Op 26 jarige leeftijd hoorde Susanna een oproep van Radio NL dat zij op zoek waren naar “De prinses van het Nederlandstalige lied”. Susanna weet hiermee de finale te bereiken en de jury is dan ook unaniem in haar besluit. Susanna wint de finale en mag zich “De prinses van het Nederlandstalige lied noemen. 

Alles weten over het boeken van Susanne Veldmeijer

Susanna heeft met het winnen van deze talentenjacht, georganiseerd door RADIO NL, haar allereerste platencontract mogen tekenen bij CNR Entertainment. Inmiddels is ook haar eerste de single “Wat kan mij het schelen” officieel uitgebracht. Susanna laat hierop daadwerkelijk horen over een fraai stemgeluid te bezitten en naast haar looks en uitstraling is “Wat kan mij het schelen” een bijzonder leuke plaat geworden.
Susanna Veldmeijer treedt op door het hele land met een fraai repertoire. Het repertoire omvat haar eigen nummers, maar ook liedjes van o.a. de Zangeres zonder naam, Marianne Weber en Corry Konings. Met haar eigen herkenbare geluid, zingt Susanna het echte levenslied.
 

Susanna Veldmeijer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Susanna Veldmeijer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Susanna Veldmeijer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Susanna Veldmeijer
Susanna Veldmeijer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095