Klanttevredenheid
9
Strike 2

Wil je Strike 2 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Strike 2 voor een evenement.

Biografie Strike 2

STRIKE2: EEN MUZIKAAL SPEKTAKEL!
Allround covers. Pop-Rock covers. Hoe je het ook wilt noemen, Strike2 uit de omgeving Oss is een pittige coverband met een eigen 'stoere' sound! Vol enthousiasme en met een overdosis aan energie nemen ze je mee in een muzikale trip door de laatste 4 decennia! Van AC/DC via Queen naar de Spice Girls, en van de klassiekers uit de 80/90′s, via rustige ballads, naar medley’s en mash-ups.

Zet deze 5 vrienden op een podium en het resultaat is een ongeëvenaarde liveshow met veel interactie met het publiek, waar de muzikaliteit, de energie en het entertainment vanaf spat. Strike2 voelt zich overal thuis. De band is bekend en gewild in feesttenten, kroegen, studentenfeesten, bruiloften en festivals. Strike2 speelde in een volle 013 in Tilburg (2x), een uitverkochte Effenaar in Eindhoven, de Heere van Amstel in Amsterdam en stond in het voorprogramma van Kensington.

Wil je het spektakel nóg groter maken? Dat kan! Naar wens worden de grote show elementen uit de kast getrokken: variërend van een prachtige lichtshow tot een douche van confetti, knallende CO2 kanonnen of stage flames!

Durf jij het aan??!!

Strike 2 boeken doe je bij Viking Entertainment!

Strike 2 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Strike 2
Strike 2
Strike 2

Strike 2 boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Strike 2
Strike 2
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095