Klanttevredenheid
9
Stefania Liberakakis Boeken

Wil je Stefania Liberakakis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stefania Liberakakis voor een evenement.

Biografie Stefania Liberakakis

Stefania Liberakakis, artiestennaam: Stefania, wordt geboren in 2002 geboren in Utrecht in een gezin met twee Griekse ouders. In 2014 is ze voor het eerst te zien op televisie als deelnemer in het programma The Voice Kids, waar ze gecoacht wordt door Marco Borsato. In de twee jaar die volgden zong ze mee met Kinderen voor Kinderen. In 2016 deed ze auditie voor het Junior Songfestival, wat de Nederlandse voorronde is voor het Junior Eurovisiesongfestival.

Samen met twee anderen mocht Stefania onder de naam Kisses naar Malta om Nederland te vertegenwoordigen met het nummer Kisses and Dancin’. Vanaf 2018 brengt Liberakakis verschillende singles uit en maakt ze haar acteerdebuut in de televisieserie Brugklas. Daarnaast is ze ook op YouTube te zien op de kanalen MEIDEN Magazine en Yours Today als een van de presentatrices.

In 2020 selecteert Griekenland Stefania om het land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Dit evenement werd afgelast vanwege de coronacrisis, maar in 2021 krijgt ze opnieuw de kans om deel te nemen aan het songfestival met het nummer Last Dance en eindigt ze op de tiende plek. Vanwege haar deelname aan het songfestival in 2020 zou haar eindexamenjaar een jaar worden uitgesteld, maar omdat het festival niet door kon gaan haalde ze toch haar eindexamen en begon ze aan de Herman Brood Academie.

Al met al is Stefania niet alleen een vroeg doorgebroken zangeres, maar is ze ook te zien als influencer. Ze heeft veel volgers op Instagram en TikTok, maar is ook niet meer weg te denken van YouTube met zowel haar eigen kanaal als die van MEIDEN Magazine en Yours Today.

Stefania Liberakakis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stefania boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Stefania. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stefania Liberakakis Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stefania Liberakakis Boeken
Stefania Liberakakis Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095