Klanttevredenheid
9
Spanish Blue

Wil je Spanish Blues boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Spanish Blues voor een evenement.

Biografie Spanish Blues

Onder de naam Spanish Blues brengt gitarist Eric van Donkersgoed een keur aan boeiende muziek, vaak in samenwerking met een vocaliste en/of aanvullende instrumentalisten. Het repertoire omvat werken uit Spanje en Zuid-Amerika: instrumentals van Paco de Lucia, songs van de Gipsy Kings, werk uit Argentinië, Colombia, Mexico en Braziliaanse jazz. Daarnaast bestaat het repertoire uit eigen werk en mediterrane bewerkingen of virtuoze vertolkingen van de betere popsongs uit de jaren zeventig tot en met het heden.

Via de diverse werkplekken in het afgelopen decennium (Holland Casino, Center Parcs, Landal Greenparks) is het repertoire zodanig uitgebreid dat men Spanish Blues los van de specialisatie ook als een allround gezelschap kan boeken.

Spanish Blues werkt met in eigen studio gemaakte begeleidingstracks waardoor zeer uitgebreide arrangementen kunnen worden gebracht. Spanish Blues kan zowel als achtergrond muziek functioneren als op de voorgrond treden en is voor liefhebbers van o.a. fraai gitaarspel en een warm totaal geluid het ideale gezelschap/repertoire voor de meest uiteenlopende evenementen, van (privé)feest tot festival.

Spanish Blues boeken doe je bij Viking Entertainment!

Spanish Blues boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Spanish Blue
Spanish Blue

Spanish Blue boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Spanish Blue
Spanish Blue
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095