Klanttevredenheid
9
We Two boeken

Wil je We Two boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van We Two voor een evenement.

Biografie We Two

Door We Two te boeken, krijgt u twee gezellige Belgische mannen. Het duo bestaat uit Arturo Bellini, die de zang verzorgt en Rocco di Turi die van alles kan bespelen. De roots van de twee mannen van We Two ligt in Italië en ze zijn daarom ook gespecialiseerd in Italiaanse muziek. De 2-mans band is het best te omschrijven als ervaren entertainers.

In de jaren ’90 is de Belgische formatie ontstaan uit de populaire band Unity. Sinds 1993 is het duo een graag geziene gast op verschillende gelegenheden. We Two heeft duizenden optredens op hun naam staan en zijn daarom perfect op elkaar ingespeeld.

De twee heren staan garant voor succes en dat is te zien in Nederland, België en Italië. Uit elk optreden dat zij tot nu toe hebben gedaan, is een ander optreden uit voortgevloeid. De sound van We Two is fris en het repertoire is bijna ongelimiteerd waardoor ze moeiteloos kunnen schakelen naar de muziek die het publiek op dat moment wil horen. The Beatles, Rolling Stones, Dire Straits en Toto komen allemaal voorbij tijdens een optreden van de twee. Maar We Two is ook uitstekend geschikt voor een Italiaanse avond, want nummers van onder andere Eros Ramasotti en Zucchero kunnen zij als geen ander spelen en passen perfect in hun Italiaanse repertoire. Klik hier voor een impressie van We Two. Naast het duo We Two hebben de twee mannen een extra uniek concept genaamd, We Two in Symphonie. De 2-mansband is uit te bereiden met vier violisten. In een twee keer een uur durend programma worden de beste nummers gepresenteerd in een klassiek jasje. De violisten behoren tot Il Novichento, het orkest dat al jaren de Night of the Proms verzorgt in het Sportpaleis in Antwerpen en Ahoy Rotterdam.

We Two boeken doe je bij Viking Entertainment!

We Two boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

We Two boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
We Two boeken
We Two boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095