Klanttevredenheid
9
Sinterklaasshow

Wil je Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sinterklaasshow voor een evenement.

Biografie Sinterklaasshow

Presentator Maarten, Empi de muis en de Kikker willen zich graag samen met de kinderen voorbereiden op de komst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Ze willen graag een dansje of een liedje met de kinderen oefenen. Zodat ze dit kunnen laten horen of zien aan de Sint, wanneer deze langskomt op het feest.

Maar dan ineens vindt de kikker een geheime gang. Maarten gaat kijken en samen met de kikker gaat hij de geheime gang in. Daar in het donker zien ze iets, wat zou het toch zijn? Wanneer ze beter kijken zien ze dat het Sinterklaas is. Sinterklaas was zo moe van alle bezoeken aan alle kinderen, dat hij in de geheime gang in slaap was gevallen. Maar hij zegt tegen Maarten dat hij al zijn spulletjes bij elkaar gaat pakken en dat hij er dan zo snel mogelijk aan komt.

Jeetje dat was even spannend daar in die geheime gang. Als Maarten en de kikker weer met de kinderen aan het oefenen zijn, vinden ze ineens het grote boek van Sinterklaas. Al die tijd lag het boek al in de buurt, namelijk in de stoel van de Sint, maar nu pas zien hem liggen. Ojee, Sinterklaas is nu natuurlijk alles over hoop aan het halen omdat hij zijn boek nergens kan vinden.

Hoe laten Maarten, Empi en de kikker Sinterklaas nu weten dat zij het grote boek hebben?
Een spannend avontuur waar de kinderen adembenemend naar zullen kijken en waarbij ze enthousiast mee kunnen doen. Na de korte pauze, komt uiteindelijk ook Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek.

Sinterklaasshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sinterklaasshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sinterklaasshow

Sinterklaasshow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sinterklaasshow
Sinterklaasshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095