Klanttevredenheid
9
Singer In Suit

Wil je Singer In Suit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Singer In Suit voor een evenement.

Biografie Singer In Suit

De zanger en dj achter het concept Singer in Suit is Chris van Grinsven. Na zijn carrière als vaste leadzanger van diverse professionele coverbands, besloot Chris solo verder te gaan. De vraag naar solo-optredens nam destijds sterk toe en Chris wilde zijn agenda ook graag in gaan vullen met meerdere muzikale werkzaamheden.  Chris was destijds naast zanger ook al dj. Hij combineerde deze functies ook al regelmatig tijdens zijn optredens en kreeg hierbij zeer positieve reacties. Zelf vond Chris de afwisseling ook erg leuk. Samen met zijn team bedacht hij daarom het concept Singer in Suit. De act is ontstaan uit de behoefte aan een moderne live-act, breed inzetbaar voor een betaalbare prijs. Met muzikaal én representatief entertainment.

Boekingen van Singer In Suit

Singer in Suit werd al snel een populaire act en één van de meest geboekte onbekende zangers van Nederland. Pop, soul en disco, maar ook Nederpop, dance, rock en r&b werden ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallend allround repertoire. “Singer in Suit biedt eigenlijk voor ieder wat wils. Altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Soms word ik geboekt voor één bepaald genre, maar vaak combineer ik stijlen. Die afwisseling is spannend en maakt elk optreden verrassend”, aldus Chris van Grinsven. Ook als dj combineert hij meerdere muziekstijlen. “Naast het allround zingen zorgt het draaien als dj voor nog meer afwisseling”, vertelt de artiest.

Singer In Suit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Singer In Suit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Singer In Suit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Singer In Suit
Singer In Suit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095