Klanttevredenheid
9
Paul de Graaf

Wil je Paul de Graaf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul de Graaf voor een evenement.

Biografie Paul de Graaf

Al meer dan 10 jaar is Paul de Graaf professioneel singer-songwriter en presentator! In al die jaren heeft Paul de Graaf zich bewezen als begenadigd performer, presentator en liedjesschrijver. Enkele hoogtepunten zijn zijn vierdaagselied 'Stappen (4 dagen lang)' over het grootste wandelevenement ter wereld, zijn bijdrage aan het Nationaal Songfestival in Ahoy in 2001 met het nummer 'Laat je Zien' (3 mln kijkers!) en vele optredens variërend van huiskamer tot voetbalstadion, met een gemiddelde van meer dan honderd optredens per jaar! Bovendien presenteert hij al tien jaar lang het grootste podium van het Gelders Bevrijdingsfestival.

Het vak bestaat niet alleen uit zingen en gitaarspelen. Paul de Graaf reisde in de zomer van 2007 bijna twee maanden met een van de grondleggers van de wereldmuziek Chris Hinze door Namibië en Zuid-Afrika. Hij maakte daar tal van audio- en video-opnames, van Bosmannen in de Kalahari-woestijn, tot kerkkoren van wel 400 man!

Ooit vroeg een docent Engels aan Paul wat hij wilde bereiken in het leven: "To gain lots of feelings" was zijn antwoord. Dit antwoord deelt hij graag met het publiek.
 
Paul de Graaf treedt treedt zowel akoestisch als versterkt op. Zowel solo als met aanvullende muzikanten van het hoogste niveau.

Paul de Graaf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Paul de Graaf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Paul de Graaf

Paul de Graaf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Paul de Graaf
Paul de Graaf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095