Klanttevredenheid
9
Troubadour Gewoon André

Wil je Troubadour Gewoon André boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Troubadour Gewoon André voor een evenement.

Biografie Troubadour Gewoon André

Bent u op zoek naar een leuke muzikale omlijsting voor uw evenement, feest, terras, receptie, restaurant of borrel?  Gewoon André zorgt als zanger/gitarist én entertainer voor gezellige akoestische live-muziek! En….op een prettig geluidsniveau.

Troubadour Gewoon André boeken 

Met alleen de gitaar als begeleiding is Gewoon André  flexibel en overal inzetbaar; in de kroeg, op ‘t terras, in het restaurant, op de camping, in de  tuin of de huiskamer, in winkels en winkelcentra, op feesten, bruiloften en recepties. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren! 

Gezellig bewegend tussen de mensen en de tafeltjes, of op een vaste plek. Waar het even kan op de voorgrond, dan weer prettig op de achtergrond. Maar altijd op zoek naar leuke Interactie met uw gasten. Samen maken we een muzikaal feestje om niet te vergeten!

Troubadour Gewoon André boeken op jouw feestje

Elke gelegenheid is anders.  Gewoon André weet door jarenlange ervaring altijd de juiste snaar te raken. Zo krijgt elk optreden steeds die unieke, persoonlijke touch!

Outfit/kleding kan op uw verzoek worden aangepast aan het evenement. Als u speciale wensen heeft op dit gebied, het mij gerust weten. 
 

Troubadour Gewoon André boeken doe je bij Viking Entertainment!

Troubadour Gewoon André boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze muzikant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Troubadour Gewoon André
Troubadour Gewoon André
Troubadour Gewoon André
Troubadour Gewoon André
Troubadour Gewoon André

Troubadour Gewoon André boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Troubadour Gewoon André
Troubadour Gewoon André
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095