Klanttevredenheid
9
Sigourney K boeken

Wil je Sigourney K boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sigourney K voor een evenement.

Biografie Sigourney K

Sigourney bracht in 2021 haar track ‘Vreemde Voor Mij’ uit met Sevn Alias, de track is de 19 Miljoen streams ruimschoots gepasseerd en staat nog steeds in de Top50! Ook bracht ze onlangs de track ‘Vluchtstrook’ uit met Antoon & Kris Kross Amsterdam. De track staat momenteel op #3 in de Spotify charts en is een mega-hit, de 27 miljoen streams inmiddels ruimschoots gepasseerd. Volgende maand brengt ze een nieuwe track uit met Ronnie Flex en ook de maanden daarop pakt ze stug door.

Deze singer-songwriter, ook wel bekend onder haar artiestennaam Sigourney K., heeft haar strepen in de muziekscène méér dan verdiend. Zo schreef ze niet alleen mee aan hits voor artiesten als Bilal Wahib, Ronnie Flex, TP4Y en B-Brave maar bracht ze ook met succes haar eigen nummers uit. De single ‘Sunshine’ met Kevin werd meer dan 15 miljoen keer gestreamd op Spotify en ook samenwerkingen met Sevn Alias en Jayh werden goed ontvangen. Met de samenwerking zal Sigourney zich de komende tijd focussen op het maken van nieuwe muziek.

 

Sigourney K boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sigourney K boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken

Sigourney K boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sigourney K boeken
Sigourney K boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095