Klanttevredenheid
9
Shirma Rouse

Wil je Shirma Rouse boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Shirma Rouse voor een evenement.

Biografie Shirma Rouse

Shirma Rouse (geboren 13 maart 1980) is een zangeres die je volledig weet te raken. Alles wat ze zingt is een verhaal dat ze graag met je wilt delen. Het kon niet anders dan dat muziek Shirma's passie zou zijn. Aangezien ze is opgevoed in een huishouden waar muziek centraal stond en nog steeds staat.

Ondanks het feit dat Shirma de afgelopen jaren al een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd (o.a. met Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Metropole Orchestra, Candy Dulfer, Glennis Grace en Alain Clark), wist Shirma pas bij haar deelname aan The Voice of Holland 2013 het grote publiek te bereiken als Solo Artiest.

Naast haar veroveringen op het thuisfront weet Shirma langzamerhand ook buiten de Nederlandse grenzen een steeds grotere fan base op te opbouwen, met recentelijk een tweede platendeal in Japan.

Shirma's 3de album Shout it OUt Loud is het begin van een nieuw seizoen in de muzikale carrière van Shirma. Na haar debuut "Chocolate Coated Dreams" (2010) en haar eerbetoon aan Aretha Franklin "Shirma Rouse Sings Aretha" (2012), legt Shirma de lat wederom hoger met haar nieuwe album. Shout it OUt Loud is een album vol met levensverhalen. Allemaal uit Shirma's pen. Je zult glimlachen, huilen en misschien zelfs een vreugde dansje hier en daar doen.

Het is niet alleen haar waanzinnige stem maar ook haar gulle persoonlijkheid dat Shirma bijzonder maakt. Als je Shirma en haar weergaloze stem nog niet kent, maak er werk van! Zij leeft en ademt muziek die je moet ervaren.

Shirma Rouse boeken doe je bij Viking Entertainment!

Shirma Rouse boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Shirma Rouse

Shirma Rouse boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Shirma Rouse
Shirma Rouse
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095