Klanttevredenheid
9
Saxofonist Stanley

Wil je Saxofonist Stanley boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Saxofonist Stanley voor een evenement.

Biografie Saxofonist Stanley

Stanley Medema is in 1997 afgestudeerd als docerend musicus aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hij studeerde daar lichte muziek. Na zijn studie is Stanley als beroepsmusicus aan het werk gegaan, begeleidde Nederlandse artiesten in theaters en festivals en was hij actief als muzikant in vele projecten. Tot op heden ben is Stanley nog zeer actief als beroepsmuzikant. Zo speelt hij in theaters, concertzalen of gewoon op een bruiloft door heel Nederland.

Naast het musiceren geef Stanley al meer dan tien jaar les op verschillende muziekscholen in het Noorden, waardoor hij veel leservaring heeft opgebouwd met zowel volwassenen als kinderen. Hi geef les in lichte en klassieke muziek op alle saxofoons. De sopraan-, de alt-, de tenor- en de baritonsaxofoon.
 

Saxofonist Stanley boeken doe je bij Viking Entertainment!

Saxofonist Stanley boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze muzikant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Saxofonist Stanley boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Saxofonist Stanley
Saxofonist Stanley
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095