Klanttevredenheid
9
Altered Five boeken

Wil je Altered Five boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Altered Five voor een evenement.

Biografie Altered Five

Altered Five is een acapella vocal group uit Utrecht, bestaande uit 5 toegewijde zangeressen. Ze delen een passie voor vocale harmonieën en strakke ritmes. Hun stemmen worden gebruikt als sterke en expressieve instrumenten, wisselend van intieme ballads naar up tempo popsongs.

Altered Five is 3 jaar geleden ontstaan voor een eenmalig optreden op een kerstmarkt. Dit optreden beviel zo goed en kreeg zoveel positieve aandacht dat ze besloten hebben om door te gaan als vocal group. Sindsdien heeft Altered Five vele optredens op haar naam staan. Zo hebben zij onder anderen in de Domkerk gezongen als voorprogramma tijdens het Radio 4 Kerstconcert, zijn zij te horen geweest op Radio MFm en hebben op grote bedrijfsfeesten van o.a. Sixt als verassingsact gezongen.

Altered Five boeken doe je bij Viking Entertainment!

Altered Five boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Altered Five boeken

Altered Five boeken ?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Altered Five boeken
Altered Five boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095