Klanttevredenheid
9
Cece Noir boeken

Wil je Cece Noir boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cece Noir voor een evenement.

Biografie Cece Noir

Cece Noir, oftewel Caroline Breugem, is al jaren actief in de muziek. Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze op allerlei evenementen op met DJ's, zangeressen, percussionisten, violisten of solo.

Cece Noir heeft een brede smaak en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty en scherp randje. Het doel van Cece Noir is om de muziek tot leven te laten komen en het publiek te laten genieten. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80's, of op een romantische bruiloft met mooie balads.

Cece Noir heeft al op veel toffe locaties opgetreden zoals Panama (Amsterdam), Sugarfactory (Amsterdam), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Luxor Live (Arnhem) en nog veel meer. Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ's uit binnenen buitenland en heeft een nummer op het label Latin Lovers uitgebracht.

Cece Noir boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cece Noir boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cece Noir boeken
Cece Noir boeken
Cece Noir boeken
Cece Noir boeken
Cece Noir boeken
Cece Noir boeken

Cece Noir boeken?

EUR Prijs v.a. € 495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cece Noir boeken
Cece Noir boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095