Klanttevredenheid
9
Sascha Visser

Wil je Sascha Visser boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sascha Visser voor een evenement.

Biografie Sascha Visser

Het begon allemaal op zijn elfde jaar. Toen maakte hij zijn debuut op de Nederlandse televisie. Het begon met de komedieserie 'Ben zo terug'. Vervolgd door Nederlands langslopende komedieserie 'Oppassen!!!' In 2004 wordt Sascha gecast voor 'Kees&Co' waar hij 2 seizoenen in heeft gespeeld. In 2006 is hij gevraagd om te spelen in jongerensoap 'Onderweg naar morgen'. Twee jaar later ontving hij een telefoontje van TMF of hij het interessant vindt om te presenteren voor deze televisiezender. Een kans dat hij met beide handen heeft gegrepen! Als VJ presenteerde hij 'Kijk dit nou!', en zijn eigen programma 'Wakker worden met Sascha'.

Plotsklaps verliefd was Sascha Visser toen hij door zijn broer werd uitgenodigd om in 2009 plaats te nemen achter de draaitafels in een Rotterdamse club. Zijn broer was al een tijdje bezig met draaien en het leek hem leuk om een keer samen met Sascha in de DJ-booth te staan. Mensen entertainen doet Sascha vanaf dat moment niet meer alleen via de televisie, maar ook live in de discotheken. De liefde voor het draaien bleef maar groeien en inmiddels mixt hij wekelijks tracks in elkaar in talloze clubs door heel Nederland. 

Zo stond de zomer 2012 in het teken van weinig slapen, veel vliegen en veel draaien. De Spaanse costa is op z'n kop gezet en ook de eerste festivals hebben zich in 2012 gemeld om Sascha te laten opdraven. 

Sascha Visser heeft een voorliefde voor techhouse / houseplaten waarbij de klanken van de jaren 90 niet geschuwd worden. Ook wel vrouw-vriendelijke, goed dansbare housemuziek genoemd.

Sascha Visser boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sascha Visser boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sascha Visser boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sascha Visser
Sascha Visser
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095