Klanttevredenheid
9
Rob Geus

Wil je Rob Geus boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Geus voor een evenement.

Biografie Rob Geus

Rob Geus kent u als gezicht en uitvoerder van ''De Smaakpolitie'', wekelijks weet hij miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren met het smaak- makende en -krakende SBS TV programma. Rob is van huis uit chefkok en keurmeester en vanuit deze basis benaderd hij ook alles wat hij doet ; het moet Smaakvol zijn maar zeker ook Hygiënisch. Hij is op de hoogte van de laatste wetten en richtlijnen op dit gebied (haccp). Bovenal is Rob Geus iemand die dingen heel tastbaar kan uitleggen en op die wijze kan hij uw restaurant keuren, uw personeel motiveren of juist een luchtige kookdemonstratie kan geven bij u op locatie. De mogelijkheden zijn legio, als het binnen het kopje ''Horeca en Hygiëne'' valt is Rob Geus uw man ! Boekingen van Rob Geus zijn altijd maatwerk, neemt u voor vrijblijvende informatie contact met ons op.

Rob Geus boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rob Geus boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rob Geus
Rob Geus

Rob Geus boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rob Geus
Rob Geus
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095