Klanttevredenheid
9
Sandra Ysbrandy

Wil je Sandra Ysbrandy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sandra Ysbrandy voor een evenement.

Biografie Sandra Ysbrandy

Culinair televisiegezicht en kookboekenschrijfste sandra YSbrandy presenteert in samenwerking met Succabus een eigen Vintage jurkenwebshop waarop per direct te bestellen is. 

'Tijdens mijn televisiewerk en optredens draag ik al jaren mijn favoriete Vintage jurken. Dagelijks word ik door mensen aangesproken met de vraag waar die ontzettend leuke jurken nu te koop zijn. Ik dacht daar moet ik me eens in verdiepen, en zo geschiede', aldus een blije Sandra. 

Sandra brengt Vintage Cooking met een nieuw élan; ”Terug naar de geuren en smaken van vroeger”.

Sandra verzorgt kookworkshops en kookdemonstraties op locatie. Regelmatig treedt Sandra ook op als jurylid en presentatrice bij culinaire evenementen.

Tip: informeer ook naar het door Sandra ontwikkelde concept 'Vintage vergaderen’. Een ideaal instrument om samen met uw team op een originele manier over de kernwaarden van uw bedrijf te brainstormen met vintage gerechten als smakelijke metafoor.

"Smaken en geuren van eten en drinken associeer je vaak met momenten uit je leven. Deze persoonlijke verhalen en gerechten halen we op, smelten we samen tot een menu en delen we aan tafel met elkaar". Waarbij het menu gezamenlijk of door Sandra wordt bereid.

Sandra Ysbrandy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sandra Ysbrandy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sandra Ysbrandy
Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sandra Ysbrandy
Sandra Ysbrandy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095